jiscpress.org
HjemP-pillerMarvelon
Produsert av Organon

Kjøpe Marvelon i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Marvelon er en kombinasjonspille som beskytter kvinner mot uønsket graviditet med nærmere 100% sikkerhet.

  • Reduserer menstruasjonssmerter og bidrar til en mer stabil menstruasjon
  • Kan hjelpe mot hudproblemer (kviser, uren hud og uønsket hårvekst)
  • Rett hjem levering innen 48 timer
  • Inneholder de aktive virkestoffene; etinyløstradiol 150 mikrog og desogestrel 30 mikrog

For å kunne bestille p-pillen Marvelon, kreves det at du først fullfører en online konsultasjon med en av våre leger. Konsultasjonen er helt uforpliktende.

Marvelon pills
Marvelon pills Marvelon Marvelon
  • Betal online eller med faktura etter levering
  • Levering innen 2 virkedager
  • Sikkert og anonymt
  • Pakningsvedlegg

Hvilke fordeler har Marvelon?

Den fremste fordelen med Marvelon er at den beskytter meget godt mot graviditet. Samtidig blir denne p-pillen ofte anbefalt til jenter som er plaget av akne, uønsket hårvekst i ansiktet og fet og uren hud, da den har vist seg å kunne hemme slike hudproblemer.

Marvelon er også effektiv mot premenstruelle smerter og andre menstruasjonsplager. Mange kvinner har dessuten opplevd å få en mer regelmessig menstruasjon med lettere blødning etter å ha begynt med denne prevensjonspillen.

Til toppen

Hvordan virker p-pillen og hva slags bivirkninger kan forekomme?

Denne p-pillen inneholder en liten mengde av de to kvinnelige hormonene desogestrel og etinyløstradiol. Disse hormonene beskytter mot graviditet ved å lure kroppen til å tro at en eggløsning allerede har funnet sted, noe som gjør at den virkelige eggløsningen fullstendig uteblir. Samtidig øker de også tykkelsen på slimet på toppen av livmorhalsen slik at det blir vanskelig for sædceller å forflytte seg til livmoren for å befrukte et egg. Kvaliteten på slimet i livmorveggene vil også endres, hvilket gjør det nærmest umulig for et eventuelt befruktet egg å feste seg slik at det kan utvikles videre.

I løpet av de 3-6 første månedene etter at du starter på Marvelon kan du ofte oppleve plagsomme, men helt ufarlige bivirkninger slik som hodepine, ømme bryster, kvalme, svimmelhet, humørsvingninger og nedsatt sexlyst. Enkelte kvinner kan også oppleve mindre vanlige bivirkninger slik som oppkast, diaré, migrene, utslett, elveblest og forstørrede bryster.

Ved ekstremt sjeldne tilfeller kan også bruken av Marvelon føre til blodpropp, høyt blodtrykk og hormonavhengige svulster slik som leversvulster og brystkreft. Under slike omstendigheter er det viktig at man stanser bruken av p-pillen og kontakter lege omgående.

Til toppen

Hvem kan bruke Marvelon?

De fleste kvinner som er 18 år og eldre og som ønsker et trygt og sikkert prevensjonsmiddel, kan bruke Marvelon.

Kvinner som er eller tror de kan være gravide skal derimot ikke bruke denne prevensjonspillen. Det samme gjelder for kvinner som ammer. Videre skal du ikke ta Marvelon dersom du har eller har hatt: blodpropp, hjerneslag, gulsott, migrene med aura, forstyrrelse i blodkoagulasjonen, hjerteinfarkt, pankreatitt, kreft som er følsom for kjønnshormoner, svulst i leveren, uforklarlige vaginalblødninger, endometriehyperplasi eller du er allergisk overfor noen av stoffene i Marvelon.

Til toppen

Hvordan brukes Marvelon?

Marvelon kommer i pakker som hver holder til 3 måneders forbruk (63 tabletter). En pakke inneholder 3 brett som igjen inneholder 28 tabletter hver. 21 av disse tablettene er hormontabletter som motvirker graviditet, mens de resterende 7 er sukkerpiller som kun er der for å gjøre det lettere å huske når du skal begynne på et nytt brett. Start med å ta hormontablettene og fortsett deretter på sukkerpillene. Når brettet er tomt, begynner du straks på et nytt brett og følger samme rutine. Det er normalt å få menstruasjonslignende blødninger i løpet av de dagene du tar sukkerpiller.

For å være helt beskyttet fra første pille, er det viktig at du starter på et brett den første eller andre dagen i menstruasjonen. Dersom du starter senere må du vente i syv dager før du er fullstendig sikret mot graviditet.

Hvis du ønsker å utsette menstruasjonen, kan du fint gjøre dette ved å hoppe over sukkerpillene og heller begynner rett på et nytt brett. Det er ikke farlig å utsette mensen og du kan gjøre det så lenge du vil. Hvis menstruasjonen utsettes lenge nok, vil du mest sannsynlig oppleve småblødninger etter en stund. Det kan da være lurt å ta en pillefri pause på 7 dager slik at slimhinnen får blø ut. Deretter begynner du på et nytt brett som vanlig.

Til toppen

Kan jeg få Marvelon uten resept?

Marvelon er en reseptbelagt p-pille, og du må derfor rådføre deg med en lege før en eventuell resept kan skrives ut til deg. Du kan imidlertid gjennomføre en rask og enkel online konsultasjon her hos JiscPress. Konsultasjonen vil vurderes av en av våre leger som deretter avgjør om Marvelon er et passende og sikkert alternativ for deg. Hvis legen mener det er forsvarlig for deg å bruke dette prevensjonsmiddelet, vil en e-resept bli sendt til et av våre apotek, som pakker og sender medisinen direkte til din ønskede leveringsadresse.

Med den raske servicen du får hos JiscPress, slipper du å bruke ekstra tid og penger på å måtte gå til lege og apotek for få din behandling. Både konsultasjonen og frakten er inkludert i prisen og du kan motta bestillingen innen så lite som 48 timer. Vennligst merk at forsendelsestiden kan variere noe avhengig av forsendelsessted.

Til toppen